Grønne agurker med løg og dild
Hovedingrediens : Grøntsager - Bagekartofler Indsendt : Red : |
|
|
Saltlagen koges, tilsættes eddike og Atamon og afkøles.
Agurkerne børstes rene og snittes i begge ender. Løgene koges 3 min. i vand, afdryppes og pilles. Den kolde saltlage hældes over agurker og løg, der holdes nede med et let pres. Krukken dækkes til og stilles koldt ca. 2 dage. Saltlagen kasseres. Eddiken koges. Sukkeret drysses i. Når lagen igen koger, hældes agurker, løg, dild og krydderier i. Det hele varmes op, til lagen perler i kanten. Gryden fjernes fra varmen. Atamon røres i. Alt fyldes i en Atamonskyllet krukke, der dækkes med et klæde og bindes til dagen efter. |
|
Opskriften er vist 14661 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne