Grønne agurker med løg og dild

Grønne agurker med løg og dild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Grøntsager - Bagekartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 kg.grønne agurker
500 g.skalotteløg
2 dildskærme
 
 Saltlage:
3.5 litervand
450 g.salt
2 dl.eddike
4 tsk.flydende Atamon
 
 Syltelage:
2.5 litereddike
2 kg.sukker
1 brevMelatin syltekrydderier
5 tsk.flydende Atamon
 
Opskrift:
Saltlagen koges, tilsættes eddike og Atamon og afkøles.

Agurkerne børstes rene og snittes i begge ender. Løgene koges 3 min. i vand, afdryppes og pilles. Den kolde saltlage hældes over agurker og løg, der holdes nede med et let pres. Krukken dækkes til og stilles koldt ca. 2 dage. Saltlagen kasseres.

Eddiken koges. Sukkeret drysses i. Når lagen igen koger, hældes agurker, løg, dild og krydderier i. Det hele varmes op, til lagen perler i kanten. Gryden fjernes fra varmen. Atamon røres i. Alt fyldes i en Atamonskyllet krukke, der dækkes med et klæde og bindes til dagen efter.





karakterer:
Opskriften er vist 14661 gange,
og udskrevet 185 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu