Spædlam med spinatpasta
Hovedingrediens : Lammekød - Spædlam Indsendt : |
|
|
Krydr lammekøllen med salt og peber, pensl den med smør og steges således: 15 minutter ved 300 o, derefter hviler køllen 10 - 15 minutter.
Så steges køllen videre 15 - 20 minutter ved 200 o. Lammekøllen skal endelig hvile 10 minutter inden den skæres ud. Til confitén sauteres de grofthakkede forårsløg og grønsager, de må ikke tage farve. Hvidvinen og 1/2 dl lammefond/bouillon tilsættes, det koger ind til det næsten glaserer sammen med løgene. Løgene tages forsigtigt op, resten af lammefonden tilsættes, det koger op og de hakkede tomater piskes i. Lad det koge småt til det jævner - pisk derefter det kolde smør i. Kog pastaen efter anvisningen. Hæld vandet fra og rør smør og finthakket basilikum i. Lammekøllen skæres i fine skiver og anrettes smukt på et varmt fad med urtenudler og cofiten. |
|
Opskriften er vist 7926 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne