Grønlangkål med kartofler
Hovedingrediens : Kål - Grønkål Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
500 g kogt hakket grønkål tøes langsomt op i en tykbundet gryde ved svag varme og 1-2 kogte mosede kartofler røres i.
Tilsæt fløde/mælk, smør/margarine samt salt og peber efter smag. Tilsæt suppe fra hamburgerryggen eller flæsket og evt. sukker. |
|
Opskriften er vist 128827 gange,
og udskrevet 1613 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (244 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-02-23 10:13:45 Jeg putter også sønderjysk hvidkål i. anonym - 2014-12-19 19:54:52 Kartofler i vægt, jeg har ½ så meget som kål, så er den ikke så hår ved maven Gitte - 2012-01-30 14:01:40 Navnet på denne ret er Sønderjydsk Grønlangkål, serveres sammen med Sønderjyske Kålpølser og hamburgerryg, samt brunede og brasede kartofler, smager fantastisk godt. I sønderjylland er det ofte menuen Nytårsaften. anonym - 2012-01-26 05:20:54 UUHHMMMM det er den rigtige sønderjydske grønlangkål, som min bedste lavede den UUHHMMM Mig - 2011-12-30 14:29:50 Den bliver bedst, hvis man varmer den op flere gange Johannes Jensen - 2008-12-28 19:53:15 Grønlangkålen bliver endnu bedre hvis man stater med at brune et fintsnittet løg i smør/magarinen forinden man opvarmer resten ved svag varme. svehan - 2006-12-29 11:32:09 serveres med kogt røget og færsk flæsk sønderjyske kålpølser og hamburgryg surfie - 2005-01-01 01:01:01 jeg husker min mor lavede en grønlangkål der var fast i det, og ved der var mosede kartofler i. Hun er fra sønderjylland og sagde at det var derfra opskriften kom. asiyoun - 2005-01-01 01:01:01 kål og kartofler, HALV af hver guffii - 2005-01-01 01:01:01 Bare så go - fik den som barn i Sønderjylland jettewind - 2005-01-01 01:01:01 hellere brune kartofler end sukker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne