Grenens gryde med kartoffelmos
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 100905 gange,
og udskrevet 2981 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (62 stemmer) |
|
Kommentarer Joan - 2016-11-13 13:16:05 Man kan udmærket bruge tørret timian 👍 vedel. - 2014-01-15 14:33:20 Kød brunes med timian...hmm er det ikk beskrivelse nok ang timian .på med ja hatten,livet er for kort til brok. Annika - 2012-05-14 17:47:56 Åhh synes folk går i RET små sko.. det er NOK en skrivefejl, at der ikke står hvornår Timian skal i... Det ER tilladt at bruge sit eget hoved engang imellem... Topkarakter herfra :o) poul - 2009-12-09 22:26:14 Jeg ville først give den 1 pga den mangelfulde opskrift .. hvorfor købe timian når der ikke står i opskriften at det skal i. Så lavede jeg det som jeg nu bedst kunne hele molevitten i en gryde simer i en time og en guderet kom op af gryden. Så jeg ændre den lige til 8 stadig pga opskriften anonym - 2009-12-09 19:24:09 hvorfor købe timian når det ikke skal i gryden ... smiler derfor min dårlige karakter 1 treko - 2009-07-06 13:10:44 Opskriften stammer fra Kirsten Hyttemeier, der har lavet den i et TV program. Grenen er nok fordi Kirsten boede i Hulsig nær ved Grenen. Per - 2008-03-17 15:48:09 Serverede i øvrigt syltede agurker og tytebær til. Per - 2008-03-16 11:04:18 Gryden kogte hurtigt tør for væde, og jeg måtte tilsætte godt 5 dl. ekstra vand, en anden gang vil jeg sætte sveskerne i blød inden brug, og måske vente med at tilsætte æbler og svesker til ca 20 minutter før servering, for så kan kødet få lov til at koge lidt længere tid så det bliver mørt, og vil bruge svesker uden sten. hlwa - 2007-08-07 20:56:23 Dejlig gæstemad der kan lforberedes i forvejen og varmes lempeligt når den skal serveres |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne