Bagt rodfrugtmos
Hovedingrediens : Rodfrugter - Bagekartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Snit kartofler, selleri og gulerødder og kog dem møre i usaltet vand.
Hæld vandet fra og pisk grøntsagerne til mos. Tilsæt creme fraiche, finthakket rødløg, salt og peber. Fordel mosen i 4 smurte ildfaste protionsskåle. Bages ved 150 grader C. alm. ovn i 30 minutter. |
|
Opskriften er vist 269033 gange,
og udskrevet 6259 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (35 stemmer) |
|
Kommentarer Annejette - 2018-03-05 14:35:34 Smager dejligt sammen med mørbradgryde. Der er flere gode opskrifter her på Nettet. sanne - 2015-11-09 17:20:31 ææææææææææælsker kartoffelmos! Har prøvet at koge 1/2 løg med kartoflerne. Super! louise - 2014-02-23 20:30:26 er det meningen man skal spise det "rent" altså uden noget til ? Per - 2013-04-01 23:36:27 Til Lene... Jeg ville undlade helt at bage dem før du skal bruge dem, resten burde du sagtens kunne lave klart om morgenen. Lene - 2012-12-30 10:22:57 Kan disse bages om formiddagen og så varmes om aftenen? Anja - 2012-03-19 17:22:12 brugte denne sammen med "vikinggryde" som også kan findes på siden :D det smagte vidunderligt! anonym - 2012-01-24 20:41:56 brugte denne sammen med "vikinggryde" som også kan findes på siden :D det smagte vidunderligt! anonym - 2011-11-09 13:39:53 Hej Kamilla. Hvor gammel er du? - ps. denne ret er meget lækker! Jeg elsker bare at den er blød og moset indeni!! den var et hit hos familien!! Kamilla - 2010-01-23 12:58:51 Rigtig god kartoffelmos. Stine S - 2010-01-06 20:48:00 Rigtig god opskrift, man skal bare passe på ikke at putte for meget peber i.. og man kan også nøjes med ½ rødløg så bliver det ikke så stærkt. men ellers smager det supergodt. henrik.reimert - 2009-11-19 22:13:03 det er synd at piske en kartoffelmos, fordi du slynger alt luften ud af mosen, og den bliver klæbrig som tapetklister. Det er bedre at bruge et specielt jern til det eller en gaffel, selvom det tager tid. Maria - 2009-11-18 22:21:06 Det smager godt, hvis man inden bagning tilsætter bacontern, der først er svitset på panden og fedtet kasseret. Per - 2008-10-12 19:10:28 Vi har brugt små portionsskåle på ca. 3 dl. Har du ingen passende skåle kan mosen sættes på en bageplade som toppe i stedet, gerne med en sprøjtepose MARAINNE - 2007-04-20 18:15:26 GOD FAMILIE RET.. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Smager også godt uden selleri anonym - 2005-01-01 01:01:01 En rigtig spændende variant, kraftig smag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne