Hybensuppe
Hovedingrediens : Bær - Hyben Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tørrede hyben skylles godt og udblødes i vandet 1 døgn. På friske hyben fjernes blomst, stilk og kerner. Store hyben flækkes.
Frugten koges i vandet med citronskallen 20 min. Suppen pureres eller blendes, koges op og smages til med citronsaft og sukker. Ideal jævning udrøres i 1 dl koldt vand og tilsættes. Suppen gives et opkog. Serveres med tvebakker eller kammerjunkere og flødeskum. |
|
Opskriften er vist 58677 gange,
og udskrevet 1304 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (33 stemmer) |
|
Kommentarer Henriette - 2020-09-07 22:50:26 Er det skallen fra 1 citron, der skal bruges? anonym - 2013-09-02 15:38:10 Hvor får han tørret hyben henne ? anonym - 2008-08-20 17:37:26 jeg havde ingen citron, puttede en halv stang vanillie i. Konsistensen efter blendning var perfekt, så jeg brugte heller ikke jævning. En rigtig god suppe! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne