Hybengrød
Hovedingrediens : Bær - Hyben Indsendt : Red : |
|
|
Blomst og stilk klippes af friske hyben, der skylles og koges i vandet under låg ca. 15 min. Saften sies fra og måles. Der skal blive 1 liter. Er der mindre spædes med vand, er der mere bruges 1 spsk. Ideal jævning ekstra. Saften blandes med citronsaft og sødes. Den bringes i kog og jævnes med udrørt Ideal jævning. Koges 1 min., hældes op og afkøles.
|
|
Opskriften er vist 24564 gange,
og udskrevet 261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer gg - 2011-06-23 21:31:56 jeg forstår ikke hvad du mener med stilk og blomst.Hvad skal koges |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne