Hybengrød

Hybengrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Frugtgrød

Hovedingrediens : Bær - Hyben

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.friske hyben
1.5 l.vand
3 spsk.citronsaft
125 g.sukker
6 spsk.Ideal jævning A
 
Opskrift:
Blomst og stilk klippes af friske hyben, der skylles og koges i vandet under låg ca. 15 min. Saften sies fra og måles. Der skal blive 1 liter. Er der mindre spædes med vand, er der mere bruges 1 spsk. Ideal jævning ekstra. Saften blandes med citronsaft og sødes. Den bringes i kog og jævnes med udrørt Ideal jævning. Koges 1 min., hældes op og afkøles.





karakterer:
Opskriften er vist 24564 gange,
og udskrevet 261 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-06-23 21:31:56
jeg forstår ikke hvad du mener med stilk og blomst.Hvad skal koges