Hybenmarmelade 03
Hovedingrediens : Bær - Hyben Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Blomst og stilk klippes af friske hyben, der derefter flækkes. Kernerne fjernes. Hybenskallerne skylles, hakkes fint på bræt eller blender.
Koges under låg i vand og citronsaft, ca. 15 min. Det meste af sukkeret tilsættes og koges med 10 min. Melatin og resten af sukkeret blandes omhyggeligt, drysses i frugten under omrøring og koges med 2 min. Marmeladen skummes, fyldes i Atamonskyllede glas og lukkes. |
|
Opskriften er vist 61567 gange,
og udskrevet 1978 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Thea - 2011-08-27 11:32:58 Hvor lang tid kan hybenmarmeladen holde sig ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne