Kartoffellasagne (Fedtfattig)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Steg løg i en lillebitte klat olie på varm pande. Hæld en sjat vand ved (det gør løgene bløde), og steg så oksekødet sammen med løgene. Krydr med salt, peber og hvidløg.
Hæld stegepandens indhold i et ovnfast fad.
Rens og snit porrerne i ringe, og bred dem ud over kødbunden. Kom nogle klatter kvark over dette. Krydr med salt og peber. Skræl kartoflerne og skiv dem i tynde skiver. Læg skiverne lagvis ovenpå kvarken, og slut af med at hælde en dåse chilitomater ud over kartoffellaget. Krydr igen med salt og peber. Sættes midt i ovnen og bages 1½ time ved 200 grader C. alm. ovn. Kan serveres som det er eller med salat eller flûte til. |
|
Opskriften er vist 166708 gange,
og udskrevet 11788 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (89 stemmer) |
|
Kommentarer Bethina - 2012-04-18 22:08:26 Fedtfattig = smagsfattig i dette tilfælde. Øv kedelig ret!! Frede - 2009-09-28 13:42:07 Kvark? Gry - 2009-03-30 18:22:12 Ok lækker lasagne! men den skal ikke have så længe i ovnen. 50 min var mere end rigeligt Andrea - 2009-02-11 17:49:26 Smager vild godt. jeg kommer bare en ds tomat mere i så er der lidt mere sovs at gøre med til flüten:-) Astrid - 2009-01-15 22:35:49 Skal den godt nok have halvanden time ved 200 grader? louise - 2008-02-06 18:19:25 glæder mig til at prøve den Jonas A. - 2008-02-06 17:12:19 Man kan kun sige kanon god lasagne jettemor - 2007-09-25 09:17:31 det er bare et hit.. rigtigt lækkert..uhm.... mht kvarken, så kom jeg den i en lille skål hvori jeg blandede krydderier som vi kan li, og derefter hældte det ud over.. det virkede fint..dog brugte jeg ikke chili tomater, men alm. flåede tomater...en ret der er et sikkert hit..tak for den c",) Mille - 2007-06-28 13:18:54 Rigtig lækkert. Skiftede porrer ud med Champignon, broccoli og squash. Det var et hit! rebecca - 2007-02-13 14:37:12 det er en rigtig god ret , og man krydder den jo bare efter behov , og tilføjer bare selv de grøntsager man nu kan lide .-) rebecca - 2007-02-13 14:34:50 det er en rigtig god ret , og man krydder den jo bare efter behov , og tilføjer bare selv de grøntsager man nu kan lide .-) beta - 2007-01-13 16:52:07 prøv at komme karolineostesovs på det er godt Per - 2007-01-03 22:14:58 Kvarken lå tilbage som små klumper da den kom ud af ovnen, jeg vil blande det med kød og løg næste gang, eller helt unlade det. Det øverste lag kartofler smagte lidt for meget af chili, bruger almindelige tomater næste gang. Tinaw - 2005-01-01 01:01:01 lækker opskrift - især når vi hos ikke kan tåle hvede..... Anja - 2005-01-01 01:01:01 kedelig ret, smagte ikke særlig spændende, den er ikke værd at gemme. Annette - 2005-01-01 01:01:01 Den er utrolig lækker - brugte dog champignong i stedet for porrer Tanni - 2005-01-01 01:01:01 Dette er en super ret, smager helt fantastisk. Tina - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig lækker som både voksne som børn hoolder af. Brugt dog 2 dåser alm. tomater jette - 2005-01-01 01:01:01 Helt fantastisk og alle tiders som variation kunne man rive gulerødder og brune med oksekødet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne