Krydderbrød (mikroovn)
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Kageformen fores med smurt pergamentpapir.
Mel, sukker, anisfrø, kanel og bagepulver kommes i en stor skål. Smørret smeltes i 45 sekunder 100%. Mælken varmes 1 minut ved 100%, og honning og det smeltede smør tilsættes. Hæld den flydende blanding i melet og bland hurtigt. Hæld dejen i kageformen. Bages 6 minutter ved 100%. Lad brødet hvile 5 minutter, før det vendes ud af formen. Tips: Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100% |
|
Opskriften er vist 16802 gange,
og udskrevet 221 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne