Fuldkornsbrød (mikroovn)
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Bland hvedemel, fuldkornsmel, bagepulver og salt i en stor skål.
Ælt omhyggeligt smørret ind i blandingen og lav et hul i midten af dejen. Kom mælk, eddike og mørk sirup i en kande, som sættet i ovnen i 30 sekunder ved 100%. Hæld blandingen i melet og ælt dejen i 1-2 minutter. Fortsæt med at ælte, til dejen er jævn og fast. Form den til et brød og drys havregrynene over. Skær et dybt kors i toppen af brødet. Læg pergamentpapir på ovnpladen og læg brødet herpå. Bag 6 minutter ved 100%. For hvert 1½ minut drejes brødet ¼ omgang. Prøv efter med en pind om brødet er bagt helt igennem. Når dejen slipper, er brødet færdigt. Om nødvendigt bages brødet i endnu 1 minut ved 100%. Tips: Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100% |
|
Opskriften er vist 42645 gange,
og udskrevet 596 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (33 stemmer) |
|
Kommentarer Mikael B. - 2012-10-31 18:23:28 Ringe beskrevet forhold, var ikke en success her. krebsen - 2011-02-04 13:25:56 Hvor meget eddike skal der i? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne