Citron-kokoskage (mikroovn)
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Indsendt : Red : |
|
|
En kageform fores med pergamentpapir.
Smørret smeltes i en skål i 45 sekunder ved 100%. Pisk æg, sukker og farin samme i en stor skål, til blandingen er let og luftig. Vend det smeltede smør i blandingen. Tilsæt citronskal og saft, kokosmel, hvedemel og bagepulver. Bland hurtigt det hele sammen og hæld dejen i formen. Bages 6 minutter ved 100%. Drej formen underbagningen. Lad kagen hvile 5 minutter i formen og vend den ud på et fad. Lad kagen køle af. Pynt med et drys kokosmel. Tips: Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100% |
|
Opskriften er vist 15479 gange,
og udskrevet 469 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Kiki - 2013-04-20 14:49:14 God opskrift :) Lavede den i ovnen og det fungerede fint - dejlig friskhed :D Lisette - 2010-08-19 22:11:47 Tilføjede hakkede hasselnødder og chokolade samt lidt mælk og ekstra mel. Jeg bagte den desuden i ovnen og det gik også fint. :D linda boysen - 2005-01-01 01:01:01 smager uhm |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne