Flydende Ø (mikroovn)
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk Indsendt : Red : |
|
|
Varm mælk og vanillesukker i 2½ minut ved 100%.
Slå æggene ud og skil hviderne og blommer. Pisk blommerne med sukkeret. Til de er hvide. Hæld derefter den varme mælk i, mendens de pisker hele tiden. Sæt det i ovnen i 1 minut ved 100%, pisk og sæt det tilbage i endnu 1 minut ved 100%. Hæld straks i et serveringsfad. Hvis cremen klumper, kan den blendes i en foodprocessor Pralinerne knuses til pulver. Lav en sauce af sukker, vand og citronsaft, der blendes i et måleglas og sættes i ovnen i 2 minutter ved 100%. Smør en soufleform og kom de piskede hvider heri Sæt formen i køleskabet. Tag ”øen” ud af formen. For at undgå, at den knækker, kan man først lade den glide over på en tallerken og derfra ned i cremen. Server kold, pyntet med praliner. Tips: Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100% |
|
Opskriften er vist 13369 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-02-07 15:52:09 oprindelseslandet er frankrig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne