Sennepsmarineret lam
Hovedingrediens : Lammekød - Lammefilet Indsendt : |
|
|
Sennepshonning:
Sennepsfrø, sennepspulver, sherry og honning piskes sammen og stilles til side i 4 timer. Derefter tages det frem og smages til med honning, salt og peber. Servér sennepshonningen som dressing/dip til de stegte grønsager. Lam: Dijonsennep, fiskesennep og honning blandes i en skål og stilles til side. Tag olivenolie, sennepsfrø og koriander og pisk dette sammen. Hvidvinen piskes langsom i og til sidst piskes sennepsblandingen i så det binder sammen. Lammefileterne skæres fri for sener og fedt, og hvis benene er på, skrabes disse rene med bagsiden af en kniv. Fileterne kommes i en plasticpose og marinaden hældes over. Posen lukkes og kommes i køleskabet. Kødet skal marinere i mindst 4 timer. Posen vendes med jævne mellemrum. Kødet tages op af marinaden. Brunes på en varm pande i stegemargarine. Derefter pensles marinaden over kødet og det steges i ovn ved 200 grader C, i ca. 10 minutter. (hvis den er stegt på ben er stegetiden 15 minutter). Kødet tages ud og stilles lunt med et klæde over i mindst 10 minutter, for at trække. Tilbehør: Kartoflerne skrælles og skæres i skiver på 1 cm tykkelse. Lægges på en stegeplade med bagepapir. Dryppes med olie, salt, peber og krydderier. Bages i ovn ved 180 grader C, i ca. 40-45 min. (kan varmes op mens kødet trækker). Persillerødder, gulerødder og rødbeder renses og skæres i bjælker på 1 x 1 x 5 cm. Derefter ristes de i smør på en pande (rødbeder for sig, så de andre grønsager ikke tager farve). |
|
Opskriften er vist 13565 gange,
og udskrevet 213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne