Hollandaise sauce (mikroovn)
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Smør Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret i en skål, 1 minut ved 100%.
Pisk æggeblommerne med citronsaft, sennep og salt. Pisk æggeblandingen i det smeltede smør. Kog 1 minut ved 100% og rør i saucen efter 30 sekunders forløb. Tips: Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100% |
|
Opskriften er vist 18275 gange,
og udskrevet 377 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne