Persillesovs (mikroovn)
Hovedingrediens : Krydderurter - Persille Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret i en skål 45 sekunder ved 100%.
Rør mel i og tilsæt mælken lidt ad gangen, mendes de hele tiden rører rundt. Varm sovsen ved 100% i 2 minutter og pisk efter hver minut for at holde den jævn. Tilsæt persille, salt og peber og kog endnu 1 minut ved 100%. Tips: Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100% |
|
Opskriften er vist 18589 gange,
og udskrevet 481 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Niels Jermiin Nielsen - 2019-09-06 14:21:52 Der skal da ikke peber i persillesovs. Mikkel - 2010-08-25 17:10:56 Det her da den bedste persillesovs jeg nogensinde har fået, den er sikker succes hver gang den kommer på bordet 10 * herfra |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne