Smørsovs (mikroovn)
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Smør Indsendt : |
|
|
Kom løg, eddike, salt og peber i en skål og sæt den i ovnen i 3 minutter ved 100%.
Hvis man foretrækker sovsen uden løgstykker, kan de sies fra.
Tilsæt smør og sæt skålen tilbage i ovnen i 30 sekunder, mens der røres godt rundt. Eddike kan erstattes af rødvin. Det giver en rød smørsovs. Tips: Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100% |
|
Opskriften er vist 29067 gange,
og udskrevet 309 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (60 stemmer) |
|
Kommentarer Totti e - 2013-05-03 02:02:03 Det er ikke forbudt at bruge hovedet. Det er sikkert meningen man skal tage skålen ud af microovnen et par gange undervejs og røre i den. Til sidst når smørret er færdig tager man skålen ud og rører det hele godt igennem. Prøv det i stedet for at spille dum pkf - 2010-05-04 22:58:07 Hvad kaldes det når smør skiller ad Anne-Marie - 2009-05-02 19:25:29 Lad løgene blive i sovsen og tilsæt lidt piskefløde. Christopher - 2007-07-31 21:33:43 Er i dumme ? i skal nok røre når det kommer ud ? Morkel - 2005-01-01 01:01:01 Det kan, for almindelige mennesker, være svært, at "røre godt rundt", mens sovsen er i mikrobølgeovnen. hj - 2005-01-01 01:01:01 Hvordan kan man røre i sovsen mens den er i mikroovnen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne