Ristet hvidkål med krydrede strimler af lammekød
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Indsendt : Red : |
|
|
Varm en wok eller stor pande kraftigt op.
Rist kål og kød meget hurtigt og pas på det ikke "koger".
Tilsæt løg, gulerod og krydderier. Tilsæt ½ dl vand og lad det koge op. Krydres med salt og peber og serveres straks. Kogte nudler eller basmatiris passer godt til. Tips: Man kan ofte få sin slagter til at strimle lammekødet. Der kan, med fordel, anvendes halskød eller bovkød, som ofte er sværere at finde anvendelse for. |
|
Opskriften er vist 11542 gange,
og udskrevet 264 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Grethe K - 2011-11-13 15:02:56 Super god måde til at få anvendt de såkaldt ukurante stykker lammekød på. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne