Ristet hvidkål med krydrede strimler af lammekød

Ristet hvidkål med krydrede strimler af lammekød , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.lammekød i strimler (gerne af bov),
0.25 hvidkål
1 gulerod i strimler
1 rødløg i strimler
2 spsk.olivenolie
1 tsk.spidskommen
 mild chili efter behov
2 finthakkede fed hvidløg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Varm en wok eller stor pande kraftigt op. Rist kål og kød meget hurtigt og pas på det ikke "koger".

Tilsæt løg, gulerod og krydderier. Tilsæt ½ dl vand og lad det koge op. Krydres med salt og peber og serveres straks.

Kogte nudler eller basmatiris passer godt til.

Tips:

Man kan ofte få sin slagter til at strimle lammekødet. Der kan, med fordel, anvendes halskød eller bovkød, som ofte er sværere at finde anvendelse for.





karakterer:
Opskriften er vist 11542 gange,
og udskrevet 264 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-11-13 15:02:56
Super god måde til at få anvendt de såkaldt ukurante stykker lammekød på.