Svinekoteletter i rødkål (mikroovn)
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : |
|
|
Bland honning, rødvin og hvidløg sammen og mariner koteletterne i mindst 2 timer.
Læg det hakkede løg i et glasfad med smørret og sæt det i ovnen 1 minut ved 100%. Tilsæt rødkål, æblestykker og koteletmarinaden. Dæk til og steg 12 minutter ved 100%. Sæt fadet til side Forvarm bruningsfadet 6 minutter ved 100%. Hæld saften fra koteletterne og gem dem. Kom olien i bruningsfadet og brun koteletterne på begge sider. Steg dem 4 minutter på hver side ved 100%. Drej fadet under stegningen. Læg kålen rundt om koteletterne, tilsæt salt og peber og steg yderligere 2 minutter ved 100%. Serveres meget varmt. Tips: Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100% |
|
Opskriften er vist 13552 gange,
og udskrevet 230 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne