Gryderet med oksekød (mikroovn)
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Indsendt : |
|
|
Olie og mel rystes sammen og sættes i ovnen i 5 minutter ved 100%, til blandingen er gylden.
Tilsæt kødet, rør rundt og steg i 5 minutter ved 100%. Rør rundt efter 2 minutter. Tilsæt de øvrige ingredienser. Dæk retten med film og steg i 35 minutter ved 100%. Rør i retten med jævne mellemrum. Lad retten hvile 15 minutter, før den serveres. Tips: Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100% Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump. |
|
Opskriften er vist 22912 gange,
og udskrevet 556 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Ina - 2010-04-07 10:57:21 Hvilken grøntsagsblanding kan man bruge? Per - 2008-09-04 18:52:40 Hvis du ønsker ordentligt mørt kød så skal det have 2-3 timer i grydfe, så det er da i hvert fald hurtigere i micro. Mig - 2007-08-29 22:15:59 Man kan jo ligeså godt lave det i en gryde når det alligevel tager så lang tid. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne