Mørbrad med appelsin og kiwifrugter (mikroovn)
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Indsendt : |
|
|
Appelsinsaften hældes i en passende stor skål og sættes i ovnen med låg i 2 minutter ved 100%.
Bouillonterningen smuldres over, og blandingen sættes i ovnen igen i 2 minutter ved 100%.
Smag til med sennep, salt og citronsaft. Tyttebærkompotten røres i. Bruningsfadet forvarmes 5 minutter ved 100%. Mørbradbøfferne krydres med salt, peber og en anelse sennep og brunes i 1½ minut ved 100%. Kiwifrugterne skrælles og skæres i skiver. Appelsinsaften opvarmes 1 minut ved 100%. Mørbradbøfferne anrettes på et fad med kiwifrugterne og serveres med saucen. Tips: Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100% |
|
Opskriften er vist 14440 gange,
og udskrevet 295 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne