Gullasch (mikroovn)
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Vend kødstykkerne i mel blandet med salt og peber.
Læg kød, løg, grøn peber, gulerødder, tomater, tomatpure og champignoner i et stort serveringsfad. Bland paprika og bouillon og hæld det over kødet. Rør godt rundt og tilsæt salt og peber. Steg i 40 minutter ved 100%. Rør kødet med jævne mellemrum og drej fadet mens retten koger. Tips: Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100% Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump. |
|
Opskriften er vist 13954 gange,
og udskrevet 429 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer omsonst - 2009-11-20 22:10:47 Prøv med mere paprika. Sofie - 2008-09-07 15:38:32 woow ! ramer mine smagsløg som en atombombe, ¨prikken over i'et på min aften. deet er en smagsoplevelse der vil noget.! Eller not?! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne