Ristede lammenyrer

Ristede lammenyrer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammenyrer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
5-6 lammenyrer
2 spsk.hvedemel
150 g.champignon (renses og deles)
 salt
 peber
1 tsk.knust enebær
 fedtstof til stegning
 anelse madeira (tør)
Opskrift:
Skær fedt og hinder fra nyrerne og skær dem i skiver af ca. 1 cm tykkelse. Vend dem i mel der er blandet med salt, peber og knuste enebær.

Varm fedtstoffet godt op på en varm pande. Rist skiverne et par minutter på hver side, de skal kun vendes en gang. Læg dem på et varmt fad.

Kog panden af med en klat smør og et pænt stænk madeira, hæld saucen over de stegte nyrer. Kom igen fedtstof på panden og rist de delte champignon. Stænk med lidt citronsaft.
Og hæld dem ovenpå nyrerne og saucen.

Server retten med en bagt kartoffel eller med lidt kartoffelmos.





karakterer:
Opskriften er vist 12920 gange,
og udskrevet 325 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-10-30 17:42:57
rigtig lækker ret