Ristede lammenyrer
Hovedingrediens : Lammekød - Lammenyrer Indsendt : Red : |
|
|
Skær fedt og hinder fra nyrerne og skær dem i skiver af ca. 1 cm tykkelse.
Vend dem i mel der er blandet med salt, peber og knuste enebær.
Varm fedtstoffet godt op på en varm pande. Rist skiverne et par minutter på hver side, de skal kun vendes en gang. Læg dem på et varmt fad. Kog panden af med en klat smør og et pænt stænk madeira, hæld saucen over de stegte nyrer. Kom igen fedtstof på panden og rist de delte champignon. Stænk med lidt citronsaft. Og hæld dem ovenpå nyrerne og saucen. Server retten med en bagt kartoffel eller med lidt kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 12920 gange,
og udskrevet 325 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Bente Jensen - 2007-10-30 17:42:57 rigtig lækker ret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne