Rødspætter i karry (mikroovn)

Rødspætter i karry (mikroovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 spsk.olie
1 løg, hakket
1 tsk.karry
1 tomat, flået og i terninger
1 æble, skrællet i terninger
1 spsk.rosiner
1 ¼ dl.fløde
 salt
 peber
2 sammenrullede rødspættefileter
 
Opskrift:
Forvarm bruningsfadet i 6 min ved 100%.

Kom olie og løg i fadet og brun 1 minut ved 100%. Tilsæt karryen og brun endnu 1 minut. Rør omhyggeligt rundt.

Tomater, æbler, rosiner, fløde, salt og peber kommes i fadet under omrøring. Læg låg på og sæt retten i ovnen 5 minutter ved 100%.

Læg rødspættefiletterne i saucen og lad retten stå 4 minutter i ovnen ved 100%. Server med safranris.

Tips:

Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%





karakterer:
Opskriften er vist 13870 gange,
og udskrevet 327 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-01-24 14:38:42
Rødspætte i mikroovn ? Det er da vist den mest effektive måde at ødelægge en delikatesse på !