Rødspætte i agurk- og koriandersauce (mikroovn)
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt : Red : |
|
|
Skræl agurken og skær den på langs i 4 stykker.
Fjern kernerne og skær kødet i skiver.
Læg agurkstykkerne og halvdelen af smørret, skalotteløg, halvdelen af citronsaften, salt og peber i et serveringsfad. Læg låg på og sæt det i ovnen i 4 minutter ved 100%. Blandingen blendes, og fløden tilsættes. Opvarmes 1 minut uden låg ved 100%. Læg rødspættefiletterne i serveringsfadet og kom resten af smørret ved. Drys koriander over fisken, tilsæt resten af citronsaften og krydderier. Læg låg på og steg fisken 2 minutter på hver side ved 100%. Vend fisken i agurksaucen og drys hakket kørvel over. Om nødvendigt opvarmes retten 30 sekunder ved 100%. Tips: Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100% |
|
Opskriften er vist 8642 gange,
og udskrevet 176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer mig til dig - 2007-02-18 22:06:31 tider stemte på microsekunder. Salatagurk byttet ud med curgette, skalotteløg med forårsløg, undladt fløde, undland korander som der har været trukket lidt for lange veksler på i 2006 og i stedet brugt frisk dild. Kun Rudolf Matris kunne have gjort det bedre. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne