Rødspætte med gulerødder i hvidvinssauce (mikroovn)

Rødspætte med gulerødder i hvidvinssauce (mikroovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.gulerødder, i fine strimler
1 skalotteløg, i skiver
25 g.smør
2 spsk.vand
4 rødspættefileter
 salt
 peber
 
 Sauce:
1 skalotteløg, hakket
1 ¼ dl.hvidvin
 salt
 peber
75 g.smør
 
Opskrift:
Kom gulerødder, skalotteløg, smør og vand i et stort serveringsfad. Læg låg på og stil det i ovnen i 8 min ved 100%.

Anbring rødspættefiletterne ovenpå gulerødderne og tilsæt salt og peber. Læg igen låg på og sæt fisken i ovnen i 2 minutter på hver side ved 100%. Sæt til side.

Kom det finthakkede skalotteløg, hvidvin, salt og peber i et lille fad. Kog ved 100%, indtil der kun er ca. 3 spsk. væde tilbage.

Tilsæt smør i terninger og varm i 30 sekunder ved 100%. Pisk

Anret en filet og ¼ af gulerødderne på hver tallerken og hæld saucen hen over fisken.

Tips:

Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%





karakterer:
Opskriften er vist 12046 gange,
og udskrevet 306 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-04-02 23:23:21
helst ingen opskrifter til mico-ovn.For der er så mange forskellige, og mrf utrolige mange effekter på, så at retten bliver kassabel.Læg hellere siden under f.eks. microretter????