Rødspætte med gulerødder i hvidvinssauce (mikroovn)
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt : Red : |
|
|
Kom gulerødder, skalotteløg, smør og vand i et stort serveringsfad.
Læg låg på og stil det i ovnen i 8 min ved 100%.
Anbring rødspættefiletterne ovenpå gulerødderne og tilsæt salt og peber. Læg igen låg på og sæt fisken i ovnen i 2 minutter på hver side ved 100%. Sæt til side. Kom det finthakkede skalotteløg, hvidvin, salt og peber i et lille fad. Kog ved 100%, indtil der kun er ca. 3 spsk. væde tilbage. Tilsæt smør i terninger og varm i 30 sekunder ved 100%. Pisk Anret en filet og ¼ af gulerødderne på hver tallerken og hæld saucen hen over fisken. Tips: Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100% |
|
Opskriften er vist 12046 gange,
og udskrevet 306 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer C. Larsen - 2009-04-02 23:23:21 helst ingen opskrifter til mico-ovn.For der er så mange forskellige, og mrf utrolige mange effekter på, så at retten bliver kassabel.Læg hellere siden under f.eks. microretter???? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne