Hakket bøf med gorgonzola (Fedtfattig)
Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød Fedtfattig opskrift Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Del kød og ost i 4 portioner.
Flad kødet let ud og læg osten på.
Fold og pak kødet om osten og form til firkantede bøffer.
Steg bøfferne 2-3 minutter på hver side.
Tag kødet op, hold det varmt og kog panden af med lidt grøntbouillon.
Skær tætte, dybe snit i kartoflerne, de skal dog hænge sammen i bunden. Smør med olie og bag kartoflerne møre i ovnen ved 225 grader C. alm. ovn, ca. 20 minutter. Snit porrerne i lange stykker på skrå, damp dem møre og server til bøfferne med sky, kartofler og tyttebærsyltetøj. |
|
Opskriften er vist 45930 gange,
og udskrevet 1554 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-09-08 01:14:37 Start med kartoflerne, - de skal have lidt længere tid end 20 min. Derefter kan man lave bøfferne. Salat egner sig godt til woodman - 2007-05-31 01:14:47 jeg havde ikke noget gorgonzola så det blev med blåskimmelost - glimrende ret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne