Hakket bøf med gorgonzola (Fedtfattig)

Hakket bøf med gorgonzola (Fedtfattig), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Hakket bøf med gorgonzola (Fedtfattig), billede 4 Hakket bøf med gorgonzola (Fedtfattig), billede 1 Hakket bøf med gorgonzola (Fedtfattig), billede 2 Hakket bøf med gorgonzola (Fedtfattig), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.skært kalvekød, hakket
40 g.gorgonzola
 salt
 friskkværnet grov peber
2 tsk.majsolie
 
 Tilbehør:
12 småkartofler, 600 g.
2 tsk.olie
4 porrer
 tyttebærsyltetøj
 bredbladet persille
 
1.5 tsk.maizena majsstivelse
 
Opskrift:
Del kød og ost i 4 portioner. Flad kødet let ud og læg osten på. Fold og pak kødet om osten og form til firkantede bøffer. Steg bøfferne 2-3 minutter på hver side. Tag kødet op, hold det varmt og kog panden af med lidt grøntbouillon.

Skær tætte, dybe snit i kartoflerne, de skal dog hænge sammen i bunden. Smør med olie og bag kartoflerne møre i ovnen ved 225 grader C. alm. ovn, ca. 20 minutter.

Snit porrerne i lange stykker på skrå, damp dem møre og server til bøfferne med sky, kartofler og tyttebærsyltetøj.





karakterer:
Opskriften er vist 45930 gange,
og udskrevet 1554 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-09-08 01:14:37
Start med kartoflerne, - de skal have lidt længere tid end 20 min. Derefter kan man lave bøfferne. Salat egner sig godt til

  -   2007-05-31 01:14:47
jeg havde ikke noget gorgonzola så det blev med blåskimmelost - glimrende ret