Kalveculotte (Fedtfattig)
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveculotte Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rids fedtlaget på kødet, gnid med krydderier og krydderurter og læg det i en lille bradepande.
Brun stegen ved 225 grader C. alm. ovn i 10 minutter.
Hæld bouillon ved, dæmp varmen til 180 grader C. alm. ovn og steg yderligere 25 minutter. Tag kødet ud, pak det i folie og lad det hvile 15 minutter. Sigt og skum stegeskyen. Tilsæt yderligere bouillon eller vin, kog saucen igennem og jævn den med maizena. Tilbehør: Rist svampene ved rask varme, stænk sherry over og tilsæt salt og peber. Pil og skær løgene midt over, rids dem dybt, smør med olie og bag dem sammen med kødet og de små kartofler. |
|
Opskriften er vist 87455 gange,
og udskrevet 3568 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Herlig - 2016-03-28 17:19:32 Nem og virkeligt velsmagende. havde dog en hjemmelavet kalvefond tl sovsen. Det gjorde ikke noget i det hel taget. anne bech - 2005-01-01 01:01:01 Krydret fint. God svampeblanding. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne