Piroger (Fedtfattig)
Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe Fedtfattig opskrift Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i vandet og tilsæt olie og salt.
Rør melet i lidt ad gangen.
Ælt dejen godt igennem og tilsæt evt. yderligere mel.
Lad dejen hæve lunt i ca. ½ time.
Rist løg og svampe gyldne i olie.
Dryp hytteosten af og bland den i grøntsagerne med strimler af chorizo.
Smag til med timian, salt og peber.
Del dejen i 8 lige store stykker og rul hvert stykke til en cirkel.
Fordel fyldet på den ene halvdel og fold den anden halvdel over.
Tryk siderne godt sammen med en gaffel og prik huller i piroggerne.
Bag dem gyldne ved 200 grader, 20-30 minutter og server med salater
|
|
Opskriften er vist 29191 gange,
og udskrevet 1087 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (42 stemmer) |
|
Kommentarer Louise - 2012-05-17 20:19:13 Har kun brugt dej opskriften og synes den er rigtig god. Piroger holder sig vel generelt ikke sååå længe. Kan varmes i mikroovn dagen efter uden at blive kedelig. Anja - 2005-01-01 01:01:01 utrolige tørre hha - 2005-01-01 01:01:01 blev en tør omgang |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne