Ølmarinerede lammekoteletter
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Fjern overflødigt fedt og sener.
Bland øl, barbecue sauce, olie, sennepsfrø, hvidløg, olie og peber i en lille skål. Det piskes i 1 minut, eller til det er godt blandet. Læg koteletterne på et fladt fad og hæld marinaden over. Dæk fadet med plasticfolie og sæt det i køleskabet i 2 timer eller natten over. Vend det af og til. Læg kødet på en let smurt grill eller grillbakke. Grill kødet ved stærk varme i 2 minutter på hver side. Vend 1 gang. Hvis koteletterne skal være røde, steges de yderligere 1 minut på hver side. Hvis de skal være rosa eller gennemstegt, flyttes de til en mindre varm del af grillen og steger derefter 2-3 minutter på hver side, hvis de skal være rosa, og 4-6 minutter på hver side, hvis de skal være gennemstegt. Koteletterne pensles med marinaden flere gange under stegningen. Kødet tilberedes umiddelbart før det serveres. Tips: Variation: Alkohol i en marinade giver en god smag og modner kødet. En kraftig øl som porter giver det bedste resultat. Øllet kan også erstattes af rødvin. En stærk sennep kan vælges som modspil. Mariner kødet natten over, hvis det er muligt. Så får smagen bedre tid til at sætte sig |
|
Opskriften er vist 13486 gange,
og udskrevet 367 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne