Rejepizza (Fedtfattig)

Rejepizza (Fedtfattig), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 dl.lunkent vand
15 g.gær
1 tsk.olivenolie
0.5 tsk.salt
1 knsp.Sukker
225-250 g.hvedemel
6 flækkede, udkernede, røde peberfrugter
200 g.store rejer
1 tsk.urtekrydderi
35 g.små sorte oliven.
200 g.reven mozzarella 30%
 
Opskrift:
Rør gæren ud i det lune vand, tilsæt olie, salt og sukker. Rør hovedparten af melet i dejen og ælt med så meget mere mel som den kan tage. Lad dejen hæve lunt, tildækket en god halv time.

Ælt dejen igennem og del den i 2 dele, der hver rulles ud til firkantede pizzaer ca 23x33 cm. eller cirkler på ca 24 cm. på et stykke bagepapir. Flyt bagepapiret over på pladen. Grill og flå skindet af peberfrugterne. Drys lidt af osten på dejen, læg rejerne under peberfrugterne og læg dem på dejen. På den måde undgår du at rejerne bliver tørre under bagningen. Drys urtekrydderi, resten af osten samt oliven på. Bag pizzaerne gyldne og sprøde ved 250 grader, 10-14 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 14137 gange,
og udskrevet 342 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu