Rejepizza (Fedtfattig)
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i det lune vand, tilsæt olie, salt og sukker.
Rør hovedparten af melet i dejen og ælt med så meget mere mel som den kan tage.
Lad dejen hæve lunt, tildækket en god halv time.
Ælt dejen igennem og del den i 2 dele, der hver rulles ud til firkantede pizzaer ca 23x33 cm. eller cirkler på ca 24 cm. på et stykke bagepapir. Flyt bagepapiret over på pladen. Grill og flå skindet af peberfrugterne. Drys lidt af osten på dejen, læg rejerne under peberfrugterne og læg dem på dejen. På den måde undgår du at rejerne bliver tørre under bagningen. Drys urtekrydderi, resten af osten samt oliven på. Bag pizzaerne gyldne og sprøde ved 250 grader, 10-14 minutter. |
|
Opskriften er vist 14187 gange,
og udskrevet 342 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.7 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne