Byens bedste muslinger (Fedtfattig)
Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger Fedtfattig opskrift Indsendt : |
|
|
Sauter hvidløg, chili, skalotteløg og porer under omrøring til løg og porrer er møre.
Tilsæt salt og peber.
Vip grøntsagerne ud af panden og tør den af.
Kom muslinger og vin i panden med lidt krydderurter og damp muslingerne under låg 4-5 minutter.
Kasser muslinger, som ikke har åbnet sig, de er dårlige.
Sigt lagen og hæld den igen ved muslingerne, der blandes med grøntsagerne og serveres i varme, dybe tallerkner med crostini.
Rist brødskiverne gyldne, smør dem med olie og gnid dem med et hvidløg der er skåret igennem.
|
|
Opskriften er vist 24940 gange,
og udskrevet 885 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (21 stemmer) |
|
Kommentarer asdf1957 - 2012-03-06 16:04:01 Man skal tjekke 2 gange....Først bankes de mod kanten på vasken, og skal lukke sig helt i, ellers ud med dem,kog så resten,og smid dem ud der ikke åbner sig,så er du helt sikker Vil også gerne tilføje at hvis muslingerne ikke skal lide , skal man sørge for, at den lage muslingerne skal tilberedes i, skal være kogende, så de dør hurtigst muligt Shanna - 2011-09-20 13:56:19 Undskyld, men er det ikke de muslinger, som ikke lukker sig, når ham hamrer dem ned i bordet, der skal sorteres fra? Dem der er åbne, lige meget hvad du gør ved dem, de er jo døde, og det kan man blive alvorligt syg af at spise. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne