Stegt torsk med salsa (Fedtfattig)
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet med skind Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær fisken i portionsstore stykker og rids skinsiden med en skarp kniv.
Drys salt, peber samt lidt citron eller limesaft på og rist fisken på skinsiden 5-6 minutter i lidt olivenolie.
Læg låg på panden og lad fiskestykkerne stå, til de er faste og har skiftet farve til hvid.
Hak rødløg, koriander, tomater, chili og hvidløg. Bland alle dele og smag salsaen til med sød chilisauce efter behag. Kom bulgur, vand eller bouillon samt lidt salt i en gryde og kog for svag varme i 10 minutter. Flyt gryden fra varmen og lad den trække 10 minutter eller mere. Server fisken på varm bulgur med salsa og brød |
|
Opskriften er vist 34821 gange,
og udskrevet 594 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne