Stegt torsk med salsa (Fedtfattig)

Stegt torsk med salsa (Fedtfattig), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet med skind

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Stegt torsk med salsa (Fedtfattig), billede 4 Stegt torsk med salsa (Fedtfattig), billede 1 Stegt torsk med salsa (Fedtfattig), billede 2 Stegt torsk med salsa (Fedtfattig), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.torskefilet med skind
 salt
 friskkværnet peber
 lidt citron eller limesaft
1 spsk.olivenolie til stegning
 
 Salsa:
1 rødløg
0.5 bdt.koriander, frisk
2 tomater, udkernet kød heraf
1 rød chili, udkernet
1 fedhvidløg
 sød chilisauce efter smag
 
 Tilbehør:
3 dl.bulgur
4 dl.vand eller grøntbouillon
 salt
 
Opskrift:
Skær fisken i portionsstore stykker og rids skinsiden med en skarp kniv. Drys salt, peber samt lidt citron eller limesaft på og rist fisken på skinsiden 5-6 minutter i lidt olivenolie. Læg låg på panden og lad fiskestykkerne stå, til de er faste og har skiftet farve til hvid.

Hak rødløg, koriander, tomater, chili og hvidløg. Bland alle dele og smag salsaen til med sød chilisauce efter behag.

Kom bulgur, vand eller bouillon samt lidt salt i en gryde og kog for svag varme i 10 minutter. Flyt gryden fra varmen og lad den trække 10 minutter eller mere.

Server fisken på varm bulgur med salsa og brød





karakterer:
Opskriften er vist 34821 gange,
og udskrevet 594 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu