Rød kalkun-curry med kokosmælk

Rød kalkun-curry med kokosmælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Rød kalkun-curry med kokosmælk, billede 4 Rød kalkun-curry med kokosmælk, billede 1 Rød kalkun-curry med kokosmælk, billede 2 Rød kalkun-curry med kokosmælk, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 spsk.majsolie
1 løg, hakket
1-2 spsk.currypasta, rød
1 spsk.ingefær, hakket
1 stilkcitrongræs, hakket/evt. tørret
3 kaffir-limeblade, tørrede
300 g.kalkunkød, i strimler
250 g.spinatblade, spæde, eller i lille groftsnittet pak choi
 dl.kokosmælk, light
1 dl.hønsebouillon
 
Opskrift:
Varm olien i en wok. Rist løg, currypasta, ingefær, citrongræs samt limeblade heri under omrøring i et par minutter.

Kom kødet i wokken og steg under omrøring i et par minutter.

Tilsæt spinatbladene, rist dem kort og hæld kokosmælk samt bouillon ved. Lad det hele snurre ved god varme i 5 minutter.

Server over nykogte ris.





karakterer:
Opskriften er vist 37326 gange,
og udskrevet 1022 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-04-15 18:00:39
hvad er currypasta rød?

  -   2009-08-30 15:45:45
brugte kun 1 tsk. ingefær, herud over 1 fed hvidløg, 1 chili, 1 porre, 1 gulerod, ½ peberfrugt, og lidt brockoli. Severes med mangochutney m/ananas og peanuts. Rigtig godt.

  -   2008-08-31 19:18:52
uhm, det smager bare godt det her.. Dog lavede jeg det lidt mere til en sovs, så brugte noget jævner, ca. 3 dl kokosmælk og ca. 4 dl hønsebouillon.

  -   2007-03-17 00:29:18
Limeblade kan købes MEGET BILLIGT i butikken tigeren, men det er mere lækkert når de er friske.. Se krydderurterne i Netto..

  -   2007-03-04 16:13:05
Kunne ikke finde limeblade, så brugte et skvat limesaft, citrongræsset kan købes på glas.

  -   2007-03-04 16:12:24
Syntes det var for lidt med 300 g. kød til 4 personer, så jeg brugte 600 g., resten passede ok til 4 pers.

  -   2005-01-01 01:01:01
Super let at lave og hurtigt