Rød kalkun-curry med kokosmælk
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler Fedtfattig opskrift Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Varm olien i en wok.
Rist løg, currypasta, ingefær, citrongræs samt limeblade heri under omrøring i et par minutter.
Kom kødet i wokken og steg under omrøring i et par minutter. Tilsæt spinatbladene, rist dem kort og hæld kokosmælk samt bouillon ved. Lad det hele snurre ved god varme i 5 minutter. Server over nykogte ris. |
|
Opskriften er vist 37326 gange,
og udskrevet 1022 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Lisette - 2010-04-15 18:00:39 hvad er currypasta rød? Anita 25/8-09 - 2009-08-30 15:45:45 brugte kun 1 tsk. ingefær, herud over 1 fed hvidløg, 1 chili, 1 porre, 1 gulerod, ½ peberfrugt, og lidt brockoli. Severes med mangochutney m/ananas og peanuts. Rigtig godt. kenny - 2008-08-31 19:18:52 uhm, det smager bare godt det her.. Dog lavede jeg det lidt mere til en sovs, så brugte noget jævner, ca. 3 dl kokosmælk og ca. 4 dl hønsebouillon. Linda - 2007-03-17 00:29:18 Limeblade kan købes MEGET BILLIGT i butikken tigeren, men det er mere lækkert når de er friske.. Se krydderurterne i Netto.. Per - 2007-03-04 16:13:05 Kunne ikke finde limeblade, så brugte et skvat limesaft, citrongræsset kan købes på glas. Per - 2007-03-04 16:12:24 Syntes det var for lidt med 300 g. kød til 4 personer, så jeg brugte 600 g., resten passede ok til 4 pers. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Super let at lave og hurtigt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne