Lynstegt kyllingemørbrad (Fedtfattig)
Hovedingrediens : Kylling - Kyllinginderfilet Fedtfattig opskrift Indsendt : |
|
|
Varm olien i en stor sauterepande eller wok og brun kyllingekødet godt på alle sider.
Kom gulerodsterningerne ved, steg til de er næsten mører og tilsæt derefter forårsløg. Steg kort videre til grøntsagerne er møre men stadig har lidt bid. Tilsæt bouillon samt soltørrede tomater og varm det hele igennem. Vend basilikumbladene i og server med risblandingen, som er kogt med bouillon. |
|
Opskriften er vist 24778 gange,
og udskrevet 550 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Karsten Lorenz - 2018-06-18 12:08:03 Hvad er kyllingemørbrad? Hvor sidder den på kyllingen? Ditte Jørgensen - 2013-02-18 18:55:02 Jeg brugte ligesom anbefalet 2 dl. væske med ½ maggy-terning i. Ligesom jeg gav den 1/4 liter madlavningfløde - Super lækkert. Mesterkokken - 2008-04-11 18:57:22 ville bruge 2-dl boullion.. retten bliver noget tør med kun ½dl Helle Jensen - 2008-02-07 10:27:36 Jo da...eller nej...!! det er det som kaldes inderfilet. det er bare ikke en mørbrad men det er faktisk en del af brystmusklen. jørgen i england - 2007-02-14 21:38:51 hvad er en kyllingemørbrad har ikke hørt det før anonym - 2005-01-01 01:01:01 øhm, har der nogensinde siddet en mørbrad på en kylling? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne