Lynstegt kyllingemørbrad (Fedtfattig)

Lynstegt kyllingemørbrad (Fedtfattig), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinginderfilet

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
350 g.kyllingemørbrad eller inderfilet
1 spsk.olivenolie
1 storgulerod, i tern
2 bdt.forårsløg, snittede
½ dl.hønsebouillon
50 g.soltørrede tomater, bløde
1 lille bdt.Basilikum
4 dl.vilde risblanding
 
Opskrift:
Varm olien i en stor sauterepande eller wok og brun kyllingekødet godt på alle sider.

Kom gulerodsterningerne ved, steg til de er næsten mører og tilsæt derefter forårsløg.

Steg kort videre til grøntsagerne er møre men stadig har lidt bid.

Tilsæt bouillon samt soltørrede tomater og varm det hele igennem. Vend basilikumbladene i og server med risblandingen, som er kogt med bouillon.





karakterer:
Opskriften er vist 24866 gange,
og udskrevet 550 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-06-18 12:08:03
Hvad er kyllingemørbrad? Hvor sidder den på kyllingen?

  -   2013-02-18 18:55:02
Jeg brugte ligesom anbefalet 2 dl. væske med ½ maggy-terning i. Ligesom jeg gav den 1/4 liter madlavningfløde - Super lækkert.

  -   2008-04-11 18:57:22
ville bruge 2-dl boullion.. retten bliver noget tør med kun ½dl

  -   2008-02-07 10:27:36
Jo da...eller nej...!! det er det som kaldes inderfilet. det er bare ikke en mørbrad men det er faktisk en del af brystmusklen.

  -   2007-02-14 21:38:51
hvad er en kyllingemørbrad har ikke hørt det før

  -   2005-01-01 01:01:01
øhm, har der nogensinde siddet en mørbrad på en kylling?