Pardelle med artiskok (Fedtfattig)

Pardelle med artiskok (Fedtfattig), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Papardelle

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
375 g.frisk eller tørret pardelle
300 g.cherrytomater
1 spsk.olivenolie
1 stortløg, hakket
2 fedhvidløg, knuste
 lidt rørsukker
 lidt oregano, frisk eller tørret
½ dl.grøntsagsbouillon
1 dåseartiskokhjerter, i halve velafdryppede
1 dåsetun, i vand velafdryppet
1 dl.kapers, store velafdryppede
35 g.sorte oliven, små
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Skær tomaterne i halve og rist dem hurtigt i olivenolie med løg og hvidløg. Drys sukker på, drys med oregano, salt og friskkværnet peber og tilsæt bouillon samt artiskokhjerter. Varm saucen igennem og smag den godt til med krydderier.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Dryp den af og bland med saucen samt tunfisk plukket i mindre stykker.

Server i varme tallerkner med store kapers og små oliven samt frisk oregano.





karakterer:
Opskriften er vist 14522 gange,
og udskrevet 203 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-08-04 15:44:31
hvad er pardelle?