Lasagne af rodfrugter (Fedtfattig)
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Lasange Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sauter bacon, løg og hvidløg i olien et par minutter.
Tilsæt gulerødder, pastinakker, flåede tomater, tomatpure, krydderier samt bouillon, lad det hele snurre under låg ca. 30 minutter.
Bechamelsauce: Smelt smør i en anden gryde og rør hvedemelet i. Tilsæt mælken lidt ad gangen og pisk kraftigt, til saucen er glat. Lad saucen koge igennem et par minutter og smag til med muskatnød, salt og peber. Læg skiftevis lasagneplader, grøntsags- og bechamelsauce i et ovnfast fad med spinat. Slut af med pastaplader og bechamelsauce. Drys parmesan på og bag lasagnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca 30 minutter. Server i firkanter med blandede salater og små, syltede græske pebre. |
|
Opskriften er vist 52335 gange,
og udskrevet 1411 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (13 stemmer) |
|
Kommentarer MUMS - 2011-03-07 21:44:57 Den var rigtig lækker. Vi erstattede bacon med 400 g økologisk oksekød 8-12 %(hakket) og til sovsen brugte vi 1 karton Karolines Mornay sauce (fedtfattig). Vi kom lidt flere rodfrugter i og brugte både rødbede, persillerod og pastinak. Husk at bruge rigtig parmesan og ikke det der ækle pulver i en pose (STOR forskel). 8 point fra os og ikke sidste gang vi laver denne ret. Lop - 2009-12-18 15:13:32 Virkelig god lasagne! Hvis den skal være ekstra sund kunne man fx bruge kalkunbacon, minimere ostemængden og bruge rapsolie i stedet for smør i bechamelsaucen... CaroZ - 2009-10-25 16:38:41 hvad med spinaten? JMH - 2005-01-01 01:01:01 Denne ret er bestemt ikke fedtfattig christian lund - 2005-01-01 01:01:01 hmm meget god meeen ikke ret så fedtfattig Nanna - 2005-01-01 01:01:01 fantastisk lækker! Både god til hverdags- og fest-mad eddahansen - 2005-01-01 01:01:01 vi undlod spinaten |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne