Sprøde ostestænger

Sprøde ostestænger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Oste - Mozerella

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Sprøde ostestænger, billede 4 Sprøde ostestænger, billede 1 Sprøde ostestænger, billede 2 Sprøde ostestænger, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 g.mozzarella
100 g.smør
100 g.hvedemel
0.25 tsk.Paprika edelsusse
 
Opskrift:
Riv osten groft.

Bland mel, paprika og salt i en skål. Kom smørret i og hak det i småstykker med en kniv og smuldr det grynet med fingrene. Tilsæt osten og saml hurtigt dejen. Lad den hvile indpakket i køleskabet mindst 1 time.

Rul dejen til en tynd plade på et meldrysset bord. Skær den i smalle stænger på ca. 8 cm. Læg dem på en plade beklædt med bagepapir, pensl med sammenpisket æg og bag dem midt i alm. ovn 8-9 minutter ved 200 grader C. alm. ovn til de er gennembagt og svage lysebrune.

Ostestængerne egner sig fint som tilbehør til diverse supper eller til drinks.

Tips:

Den Danske mozzarella, der er meget billigere end den originale italienske, kan udmærket bruges her.





karakterer:
Opskriften er vist 23105 gange,
og udskrevet 209 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-10-26 18:59:23
Kan de fryses efter bagningen, eller kan dejen fryses? Venlig hilsen Edith