Sprøde ostestænger
Hovedingrediens : Oste - Mozerella Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Riv osten groft.
Bland mel, paprika og salt i en skål. Kom smørret i og hak det i småstykker med en kniv og smuldr det grynet med fingrene. Tilsæt osten og saml hurtigt dejen. Lad den hvile indpakket i køleskabet mindst 1 time. Rul dejen til en tynd plade på et meldrysset bord. Skær den i smalle stænger på ca. 8 cm. Læg dem på en plade beklædt med bagepapir, pensl med sammenpisket æg og bag dem midt i alm. ovn 8-9 minutter ved 200 grader C. alm. ovn til de er gennembagt og svage lysebrune. Ostestængerne egner sig fint som tilbehør til diverse supper eller til drinks. Tips: Den Danske mozzarella, der er meget billigere end den originale italienske, kan udmærket bruges her. |
|
Opskriften er vist 23208 gange,
og udskrevet 212 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer dithe - 2020-10-26 18:59:23 Kan de fryses efter bagningen, eller kan dejen fryses? Venlig hilsen Edith |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne