Provencalsk grøntsagssuppe (Fedtfattig)
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Læg bønnerne i blød natten over, kasser vandet og kog dem møre i grøntsagsbouillon ca 35 minutter.
Skær løget i både, squash og aubergine i tern og tomater i kvarte. Bland grøntsagerne med herbes de Provence, knust hvidløg og olivenolie. Læg grøntsagerne på et stykke bagepapir og bag dem 15 minutter ved 225 grader. Kom grøntsagerne i suppen og kog endnu 5 minutter. Smag til med salt og peber. Server suppen med tynde skiver ristet focaccia. |
|
Opskriften er vist 29013 gange,
og udskrevet 395 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.1 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne