Gulerodssoufflé

Gulerodssoufflé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Souffle - Soufle

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 mellemstore gulerødder
0.2 dl.fløde
2 æg
 kardemomme
 
Opskrift:
Gulerødderne skrælles og skæres i skiver og koges møre i fløde. Derefter moses det godt og æggene tilsættes. Tilsmages med kardemomme, salt og peber. Kommes i smurte cocotter og bages i ovnen ved 150 grader C i ca. 30 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 29126 gange,
og udskrevet 532 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2024-05-17 18:03:51
Jeg er også i tvivl om mængden af fløde, 0.2 dl er alt for lidt til at koge gulerødderne i, og det tager mindst ½ time at koge gulerødderne møre.

  -   2007-09-18 15:02:18
Jeg er lidt i tvivl ang. mængden på fløde