Gulerodssoufflé
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : Red : |
|
|
Gulerødderne skrælles og skæres i skiver og koges møre i fløde. Derefter moses det godt og æggene tilsættes. Tilsmages med kardemomme, salt og peber. Kommes i smurte cocotter og bages i ovnen ved 150 grader C i ca. 30 minutter.
|
|
Opskriften er vist 29126 gange,
og udskrevet 532 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Lisbeth - 2024-05-17 18:03:51 Jeg er også i tvivl om mængden af fløde, 0.2 dl er alt for lidt til at koge gulerødderne i, og det tager mindst ½ time at koge gulerødderne møre. Jette - 2007-09-18 15:02:18 Jeg er lidt i tvivl ang. mængden på fløde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne