Græsk bondesalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Del kartoflerne i kvarte.
Skræl agurken, flæk den på langs, fjern kernerne og skær den i skiver.
Skær tomater og rødløg i både, pluk salaten i mindre stykker og bland alle ingredienserne i en skål.
Drys med groftkværnet peber.
Dressing: Rør yoghurt sammen med hvidløg, oregano og hvidvinseddike og smag til med salt og peber. Server dressingen til salaten sammen med brød. |
|
Opskriften er vist 105680 gange,
og udskrevet 2502 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (18 stemmer) |
|
Kommentarer pia_oesten - 2013-06-21 12:44:02 Rigtig dejlig salat ,betyder ikke saa meget om den er graesk eller ej ,jeg skal jo ikke tale med den :) anonym - 2013-04-19 14:21:19 Det er ikke en græsk salat chef kokken - 2005-01-01 01:01:01 også god med oliven olie og balsamico Karina - 2005-01-01 01:01:01 Retten er også rigtig god med kogte æg til anonym - 2005-01-01 01:01:01 salattern er små fetaost tern annegrete krings - 2005-01-01 01:01:01 hvad er salattern ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne