Bønnesalat med sprød bacon (Fedtfattig)
Hovedingrediens : Bælgplanter - Grønne bønner Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg bønnerne i blød natten over.
Kasser vandet og kog dem 40 minutter i letsaltet vand.
Lad de grønne bønner koge med de sidste par minutter og skyld i koldt vand.
Basisdressing: Ryst knust hvidløg, sennep, vineddike og vand godt sammen. Tilsæt olie og ryst igen. Smag dressingen til med salt og peber. Ryst altid dressingen godt inden brug. Steg baconstrimlerne sprøde på en pande. Bland bønner, bacon, timian, fintsnittede forårsløg og dressing. Salaten bliver kun bedre af at trække inden servering. Serveres med lækkert brød. |
|
Opskriften er vist 167661 gange,
og udskrevet 3348 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (23 stemmer) |
|
Kommentarer iben - 2016-02-06 19:33:50 så skid da hul i det fedt - hvis man ikke overspiser så bare gå en tur på tyve minutter bagefter, så det er da forbrændt. og spis så lidt mindre kage og sodavand. anonym - 2014-09-23 17:24:34 Nu står der jo FILET-bacon, hvilket er et alternativ; det er ikke rigtig bacon. Det kan bla. købes i Rema1000. Det hedder normalt "filet i tern" og har et meget, meget lavt fedtindhold. anonym - 2009-11-16 17:46:20 ellers så kan man bruge parmaskinke da det er endnu mere fedtfattigt.. velbekomme :) Nicolai - 2008-09-14 20:30:27 Jo altså, hvis du tørsteger bacon og lægger det på køkkenrulle bagefter, er det ikke slemt. Ellers så brug kalkun bacon eller noget andet; det ER tilladt at tænke selv :) Mette - 2008-08-10 21:35:57 Man kan måske bruge kalkunbacon, for at gøre den mere fedtfattig. Det bacon smager næsten som det samme som alm. bacon, synes dog det er en smule mere sprødt. :) anonym - 2008-01-31 18:13:24 hvordan kan mad med bacon være fedtfattig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne