Kartoffelroulade
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne skrælles og koges møre. Derefter røres kartoflerne linde med olien. Tilsættes kørvel, salt og peber. Mosen afkøles derefter let og påsmøres butterdejen, der rulles som en roulade. Stilles på køl og skæres i skiver, ca. 1 cm tykke.
Lægges på bagepapir og bages i 14-17 minutter ved 200 grader C, på nederste rille. |
|
Opskriften er vist 28869 gange,
og udskrevet 547 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Mig - 2014-05-16 17:26:10 Vidt gode, prøv dem. Kristina - 2011-12-16 22:46:04 Hvornår kommer løgene ind i billedet??? Mona B - 2005-01-01 01:01:01 Er der ikke ret meget kartoffel i forhold til butterdej? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne