Karbusseflæsk

Karbusseflæsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     
Karbusseflæsk, billede 4 Karbusseflæsk, billede 1 Karbusseflæsk, billede 2 Karbusseflæsk, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.landskinke
 sødmælk
 piske
 Rug
50 g.svinefedt
 
 Sovs:
2.5 dl.sødmælk
2.5 dl.piskefløde
 Kulør
 ribsgele
 Salt
 peber
 
 Tilbehør:
1000 g.Kartofler
 gelé
 
Opskrift:
Skinke skæres i skiver som lægges i halvt mælk og halvt fløde. De vendes i melet og brunes på en pande i fedt. Skiverne lægges derpå i en gryde.

Panden koges af med mælk/flø­de samt kulør og gelé. Afkoget hældes over kødet og det varmes god igennem. Smag til med salt og peber.

Server Karbusseflæsk med kartofler og mere gelé.





karakterer:
Opskriften er vist 13048 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu