Karbusseflæsk
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skinke skæres i skiver som lægges i halvt mælk og halvt fløde.
De vendes i melet og brunes på en pande i fedt.
Skiverne lægges derpå i en gryde.
Panden koges af med mælk/fløde samt kulør og gelé. Afkoget hældes over kødet og det varmes god igennem. Smag til med salt og peber. Server Karbusseflæsk med kartofler og mere gelé. |
|
Opskriften er vist 13048 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne