Ægte varm chokolade med flødeskum
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt chokoladen i vandbad med 2 dl af mælken.
Rør undervejs. Varm resten af mælken op til kogepunktet sammen med sukker og pisk det med den smeltet chokolade. Pisk fløden med vanillekorn og flormelis til let skum. Server i store kopper med flødeskummet just lagt over lige inden servering. |
|
Opskriften er vist 57448 gange,
og udskrevet 733 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (39 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-06-19 11:20:19 hej det smager godt man der mangler en smulle smag så put lidt sukker så en der perfekt Lars - 2010-05-08 21:49:15 Lavede det til min 36 års fødselsdag i dag. Super lækkert tak for opskriften :-) annabanana - 2007-11-29 20:39:28 det er vildt godt, og har en ide! hvis man er ude at kælke eller har været, er det sjovt at bruge hvid chokolade i stedet for! det smager lige godt, men det her ser bare sjovere ud! Det er ret ligegyldigt hvad mælk man bruger, da hvid chokolade er ret sødt!!! prøv det nu!!! :) kit - 2005-01-01 01:01:01 rigtig god hvis man lige har været ude at kælke |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne