Varm chokolade 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Chokoladen varmes over et svagt blus, indtil ca. halvdelen er smeltet.
Ca. 1 dl. mælk røres ud i chokoladen indtil den er jævn, uden klumper og til al chokoladen er smeltet. Resten af mælken hældes i og varmes op til 85-90 grader ( må ikke koge). |
|
Opskriften er vist 21116 gange,
og udskrevet 368 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Carina - 2009-09-17 15:54:23 er opskrften fedtfatig Matias M. R. - 2008-12-23 19:24:59 Rigtig go' opskrift! ;-) Kan anbefales! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne