Marokkanske lammeboller
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Oprindelsesland : Marokko Indsendt : Red : |
|
|
Løget hakkes fint.
Alle ingredienserne til farsen røres sammen og formes til små boller på størrelse med en valnød.
Kødbollerne steges på en stor pande i margarine. Stegetid 5-6 min. Sauce: Tomaterne moses med en gaffel og kommes i en gryde sammen med løg og hvidløg. Småkoger under låg ca. 1/2 time og smages til med salt og peber. Kødbollerne lægges i saucen og varmes igennem. Serveres med Løse ris eller pasta. |
|
Opskriften er vist 17159 gange,
og udskrevet 433 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne