Mexicansk varm chokolade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Oprindelsesland : Mexico Indsendt : |
|
|
Mælken varmes langsomt op til at den næsten koger, sammen med kanelstangen og nellikerne i en tykbundet gryde. Så hakkes chokoladen og rører i mælken indtil den er smeltet helt.
Mælken sies og hældes i en blender, hvor det blendes sammen med mandelsessensen på høj hastighed i et halvt minut. Alternativt kan det piskes med en elektrisk håndpisker indtil det skummer. Drikken hældes i et krus og serveres. |
|
Opskriften er vist 18959 gange,
og udskrevet 348 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (20 stemmer) |
|
Kommentarer emil - 2005-01-01 01:01:01 varm chokolade er ubeskriveliget! ben - 2005-01-01 01:01:01 total god chokolade smag det er den beste! freja - 2005-01-01 01:01:01 kano god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne