Mexicansk varm chokolade

Mexicansk varm chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Varme DrikkeRet : Varme Drikke - Chokolade

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :     

Ingredienser:
1 kanelstang
1 litermælk
2 helenelliker (eller en knivspids stødt)
125 grammørk bitter chokolade
2-3 dråbermandelessens
 
Opskrift:
Mælken varmes langsomt op til at den næsten koger, sammen med kanelstangen og nellikerne i en tykbundet gryde. Så hakkes chokoladen og rører i mælken indtil den er smeltet helt.

Mælken sies og hældes i en blender, hvor det blendes sammen med mandelsessensen på høj hastighed i et halvt minut. Alternativt kan det piskes med en elektrisk håndpisker indtil det skummer. Drikken hældes i et krus og serveres.





karakterer:
Opskriften er vist 18959 gange,
og udskrevet 348 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
varm chokolade er ubeskriveliget!

  -   2005-01-01 01:01:01
total god chokolade smag det er den beste!

  -   2005-01-01 01:01:01
kano god