Varm chokolade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Chokoladen brækkes i små stykker og koges med 1 dl. vand til den er smeltet.
Mælken tilsættes og der røres til chokoladen koger.
Husk pas på, kakao koger let over og så smager den ikke godt.
Serveres med flødeskum. |
|
Opskriften er vist 22211 gange,
og udskrevet 412 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (47 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-01-17 16:11:29 Det smager bedst putter ½ spiseske kakao i til sidst. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne